Бившата звезда на Динамо (Киев) Артьом Милевский е бил приет в болница.

...
Бившата звезда на Динамо (Киев) Артьом Милевский е бил приет в болница.
Коментари Харесай

Приеха бивш украински национал в тежко състояние в болница

Бившата звезда на Динамо (Киев) Артьом Милевский е бил признат в болница. Това заяви неговият някогашен съотборник Олександър Алиев в обществените мрежи. 

“Здравейте. Искам да внеса изясненост към обстановката с Милевский. Слава Богу, успяхме да го настаним в болница. Той е там към този момент пети ден. Разабира се, положението му е доста тежко. Но лекарите се борят. Искам да изразя голямата си признателност към Динамо (Киев) и най-много към ппрезидента на клуба Игор Суркис, който пое всички разноски по лекуването на Артьом. Ще ви държа в течение за протичащото се с него. Посещавам го постоянно ”, написа Алиев, предава Спортал. 

Милевский е считан за един от най-големите гении на украинския футбол. В началото на кариерата си беше сравняван с Андрий Шевченко, а за подписа му се надпреварваха Манчестър Юнайтед, Милан и Барселона. Липсата на дисциплинираност обаче попречи на нападателя да осъществя капацитета си. Той се отхвърли от футбола през 2021 година и от този момент непрекъснато има проблеми с алкохола.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР